Hurtig, nem og pålidelig Coronavirus-test.

Testen er EU-godkendt til primært anvendelse af den professionelle sundhedsvæsen, hvilket skyldes, at blodprøvetagning er afgørende for kvaliteten af ​​testresultatet. Hvis du gør lige det rigtige under prøvetagningen (se instruktionsfilmen og følg instruktionerne omhyggeligt i indlægssedlen), vil testen være pålidelig i overensstemmelse med de kliniske undersøgelser, der er udført.

Hvor pålidelig er testen, og hvordan fungerer den?

Testen måler antistofferne IgM og IgG, hvilket betyder, at hvis Coronavirus er til stede i kroppen, efter tre dage er der også antistoffer. Dag 1-3, efter at en person er inficeret af virussen, er der ingen antistoffer i kroppen. Dag 4 er nok til at registrere det med stor pålidelighed.

De fleste mennesker inficeret med Covid-19 begynder at vise symptomer på dag 7-14 efter at være blevet inficeret. Dette betyder, at testen kan registrere, om personen allerede er inficeret, før personen har nogen symptomer. Når symptomerne begynder at vises, er der mange antistoffer i kroppen, hvilket gør testen meget pålidelig. Dette er påvist i kliniske forsøg, og sikkerheden ved testen øges, jo længere personen bærer virussen. Derfor kan det være godt at teste igen efter 5-10 dage, hvis testen har vist negativt ved den første prøveudtagning, for at sikre, at personen ikke virkelig bærer Coronavirus.

Da antistoffer forbliver i kroppen, efter at symptomerne er forsvundet, og personen er tilfriskned, kan antistoffer stadig opdages ved disse test, så du kan se, om personen har haft Covid-19.

Køb vores EU-godkendte Corona-test her.